You are currently viewing Radnički spreman za premijeru sa Beovukom

Radnički spreman za premijeru sa Beovukom

Prvu utakmicu u novoj takmičarskoj sezoni Druge lige Srbije košarkaši Radničkog igraju u petak od 19 časova u „SBB hali Jezero“ protiv ekipe Beovuka 72.

Učenici Igora Todorovića su u trenažnom procesu još od početka avgusta, tako da spremno dočekuju početak sezone, u kojoj sa jednim dobro ukomponovanim timom imaju visoke ambicije.

Naporno smo trenirali tokom prethodna dva meseca. Odradili smo taj bazični deo priprema na Zlatiboru, a potom smo odigrali dvanaest kontrolnih utakmica, i to mahom protiv ekipa iz Košarkaške lige Srbije. Iskreno verujem da spremno dočekujemo start prvenstva, ocenjuje trener kragujevačke ekipe Igor Todorović.

Radnički će u premijernoj utakmici ugostiti ekipu Beovuka 72 iz Beograda, koja je prošle sezone nastupala u višem rangu takmičenja, Košarkaškoj ligi Srbije. Radi se o kvalitetnom protivniku, koji sa podmlađenim timom i novim trenerom Nikolom Stanićem ulazi u predstojeću sezonu sa željom da ostvari što je moguće bolji plasman na tabeli.

Ekipa Beovuka je godinama unazad vrlo nezgodan protivnik. Imaju mlad tim, koji ima karakter i igra vrlo agresivno i čvrsto. Što se nas tiče, imamo par sitnijih problema sa povredama, ali verujem da nam to neće predstavljati prepreku u nameri da na premijeri pred svojom publikom zabeležimo trijumf, dodaje Todorović.

I mladi organizator igre Radničkog Nikola Veljović ubeđen je da njegova ekipa može do pobede protiv Beograđana.

Radili smo jako na svakom treningu, što se i videlo na pripremnim utakmicama. U prvom kolu očekuje nas utakmica sa veoma dobrom ekipom Beovuka, koju nikako ne smemo potceniti. Nadam se da ćemo uz podršku naših vernih navijača uspeti da zabeležimo pobedu, koja bi nam puno značila za dalji tok takmičenja, priželjkujeVeljović.

Ulaz na utakmicu između Radničkog i Beovuka 72 biće besplatan.

Ostavite odgovor