You are currently viewing Prva pobeda na gostovanju

Prva pobeda na gostovanju

Crvene dame se trijumfalno vraćaju iz Vršca nakon odlične igra i pobede rezultatom 71:84 (19:20, 18:18, 16:23, 18:23). Ekipa Nenada Milovanovića je otišla na gostovanje oslabljena (povređene Hadžić i Mehović) ali je pokazala karakter i volju za pobedom.

Prvo poluvreme je proteklo u izjednačenoj igri obe ekipe sa čestim promenama u vođstvu i minimalnom prednošću Radničkog na isteku 20. minuta (37:38). Već u trećoj četvrtini stvari polako dolaze na svoje mesto.

Nakon nepunog minuta igre prednost raste na +8 (37:45). Ekipa Vršca tada pokušava da se vrati u meč i uspeva u par navrata da priđe na posed razlike, ali do preokreta ipak nije došlo. Kragujevčanke povećavaju prednost i na ulasku u poslednju četvrtinu vode rezultatom 53:61.

Nošene elanom iz prethodne deonice, u istom ritmu, igračice Radničkog nastavljaju da dominiraju i slave svoju prvu pobedu na gostujućem terenu.

Naša ekipa je meč završila sa pet igračica sa dvocifrenim brojem poena. Dimitrijević i Inđić (6 asistencija) su postigle po 17, Animam 16 (16 skokova), Stojanović 14 i Glomazić 12 poena.

Ostavite odgovor