You are currently viewing PROSLAVLJENI KRAGUJEVAČKI KOŠARKAS RAŠKO KATIĆ NOVO POJAČANJE KKK RADNIČKI

PROSLAVLJENI KRAGUJEVAČKI KOŠARKAS RAŠKO KATIĆ NOVO POJAČANJE KKK RADNIČKI

Sa velikom radošću obaveštavamo sve ljubitelje košarke da je od danas Raško Katić novi igrač KKK Radnički. Njegovo prisustvo u klubu daje nam pravo da javno kažemo da hoćemo na velika vrata da se vratimo u Košarkasku ligu Srbije, ali to je samo kratkoročni efekat dolaska jednog od najboljih Kragujevačkih košarkaša svih vremena. Dugoročno sa njim u našim redovima nadamo se da kreću bolji dani za Kragujevačku košarku, i da je ovo početak jedne lepe košarkaske priče koja ce iznedriti nove kvalitetne igrače.
Pored Raška Katića klub je dobio jos jedno zvučno pojačanje.Rec je o Stefanu Živanovicu, igraču koje je prošle sezone igrao u Grčkoj, iza koga je zavidno iskustvo u ABA ligi, kao i mlađim reprezentativnim kategorijama. U sada već bogatoj karijeri igrao je za FMP Železnik, Igokeu, Metalac iz Valjeva, kao i u inostranstvu u Belgiji, Švajcarskoj, Makedoniji i Grčkoj.
Radnički su ranije pojačali centar Nikola Ilić 207cm rodjen 1995. godine, koji je prošle sezone sa velikim uspehom igrao u Napretku iz Aleksinca, kao i Stefan Dimitrijević rodjen 1999.godine 209cm koji igra na poziciji krilnog centra i centra koji je prošle sezone igrao u Rumuniji. Sa njima je klub potpisao višegodišnje ugovore.
Želimo im dobru i uspešnu sezonu i da se na kraju svi radujemo ulasku u KLS.
Jednim srcem za naš Radnički!!!

Ostavite odgovor