You are currently viewing Kragujevčani bolji od Beograđana!

Kragujevčani bolji od Beograđana!

Košarkaši kragujevačkog košarkaškog kluba Radnički se vraćaju kao pobednici iz Beograda. Naši košarkaši su sjajno odigrali utakmicu protiv beogradske ekipe Žarkovo rezultatom 58:81, na startu prvenstva 2. Muške lige Srbije i donose u Kragujevac dva velika boda.

Mladi kragujevački trener Igor Todorović je sjajno vodio ekipu. Tokom cele utakmice su njegovi izabranici bili superiorniji na terenu od protivničke ekipe. Odličnom igrom u odbrani i sigurnim završnicama u napadu, kragujevačka ekipa je bila u stalnom vođstvu i nije dala protivniku ni jednog trentka da im se rezultatski približi.

Svakako, treba pohvaliti sve igrače Radničkog jer su pokazali izuzetnu timsku igru, što je pre svega umešnost mladog kragujevačkog trenera pred kojim je očigledno blistava trenerska karijera.

KKK Radnički će u narednom, 2. Kolu ugostiti ekpu Zemun Fitofarmacija. Utakmica se igra u utorak, 09.10.2018. u hali Jezero sa početkom u 20,00 časova.

Pozivamo sve kragujevačke ljubitelje košrake da dođu da bodre mladu ekipu I trenera KKK Radnički. Podrška sa tribina im je neophodna, jer je pred njima teška takmičaska sezona u vrlo kvalitetnom takmičenju 2. Muške lige Srbije.

Ovako su danas naši treneri stigli u Beograd i ušli u SC Žarkovo – nasmejani! Dobro raspoloženje, pozitivan stav, pored dobrog poznavanja trenerskog posla bili su dovoljni da ekipa odlično odigra utakmicu u nadigra protivnika. Bravo!

Ostavite odgovor