You are currently viewing Juniori na +50 u Kraljevu, Ristić sa 39 poena za pobedu kadeta

Juniori na +50 u Kraljevu, Ristić sa 39 poena za pobedu kadeta

Nakon par teških poraza, juniori Radničkog su ostvarili pobedu na gostujućem terenu u Kraljevu. Ubedljivo je savladana Sloga na debiju trenera Milojevića na klupi junorskog sastava. Upisana je bitna pobeda koja prevashodno treba da ulije preko potrebno samopouzdanje za nastavak sezone. Cela ekipa je odigrala sjajan meč i već u prvoj četvrtini rešila pitnje pobednika. Šest „dvocifrenih“ i samo 10 izgubljenih lopti je bilo dovoljno za veoma ubedljih trijumf.
„Pohvalio bih sve igrače jer su u potpunosti ispoštovali pripremu utakmice i na terenu pokazali odgovornost i srčanost i veliku želju za pobedom. Kontrolisali smo utakmicu od samog početka i nalazili rešenja za svaku situaciju što je meni bilo najvažnije. Vrlo je bitno da igrači donose adekvatne odluke ne terenu što dovodi do najboljih rešenja u svakoj situaciji. Sada moramo da se spremimo što bolje za narednu utakmicu koju igramo protiv partizana na domaćem terenu i da se potrudimo da pre svega zadržimo ovakav odnos prema igri i da vidimo da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat.“ – trener Željko Milojević

U meču međuregionalne lige u Ivanjici, kadeti Radničkog su naneli prvi poraz domaćinu na njihovom terenu i učvrstili se na prvoj poziciji. Upisana je pobeda rezultatom 69:64 uz briljatnu partiju kapitena Alekse Ristića koji je postigao 39 poena, ali imao i sjajnu podršku svih ostalih saigrača.

Ostavite odgovor